29.3.07

Jaspis naš svagdanji

Mislim da je ovo crtano u par navrata, al' na istom papiru. Vidite problem: kak' god ga nacrtam, meni je to Jaspis. Mozzda ne onaj ćelavi. Al' onaj s kljunom bi mogao bit' ...:)

25.3.07

Hero trouble

There's something wrong with me! I can't draw a proper square-yawed hero to save my life! Look what happens when I try to quick-capture the lead guy from Farscape. Not even close! Argh!

24.3.07

Testirao sam novo pero ...



Pažljivi će čitatelji uočiti Jaspisa negdje u crtežu...:) Ostali me smiju psihoanalizirati.

18.3.07

One of those days

15.3.07

Kako se crtaju konji?

Napamet sigurno ne. Jerbo dođem do trećine i onda ne znam dalje. A i ova trećina je vjerojatno prestilizirana (ili krivostilizirana) za upotrebu u "Sergeju".



Ali zato dobijete dio neupotrebljenog (neupotrebljivog) storiborda za "Sergeja" kao bonus, i nešto sa znakom Fista Cosmetica na prsima. Ili trbuhu.

Captain Jack

Not a proper portrait this, no. But I got some of the stance of the Torchwood's leader, and that's kinda good enough for me, for now. :)

13.3.07

Telefoniranje ...

Evo što je ruka šarala dok je mozak kanda pazio što priča u jedno 7-8 s izdavaštvom povezanih uzastopnih razgovora. Stavljam a) da nešto i danas stavim, b) jer je kemijska fora i c) jer ovoliko strpljenja nikad nemam kad crtam stripove.



Praznina desno dolje je mjesto gdje je bila upisana jedna velika izdavačka tajna. Uuuu...! :)

12.3.07

Dead projects zone 3

I once agreed to do a mascot for some web-search engine called - when translated - Ulysses. I spent the whole half hour "researching" ideas on the back of an envelope and then gave up. Design is not really my game.