5.11.07

Ekipa



Ponekad si pokušavam organizirati misli i prioritete skicirajući na brzinu sve stripove na kojima radim. Ovaj je od prije više od godine dana, mislim, sudeći po tome kako je u điru bio strip o ronjenju (u međuvremenu završen). Neki od prikazanih propali su, neki su još u igri, neki su pali u zapećak ne mojom krivicom, neki se otežu baš mojom zaslugom ... Koliko ih možete prepoznati?

Niz likova u vrhu su bili projekti koje je tek trebalo započeti. Za nekolicinu pojma nemam ni što su trebali biti. :) ... Dvije plutajuće glave likovi su za koje nisam znao (i još ne znam) jedu li serije ili nisu ... Komarca boli tur jer je friško bio šupiran iz časopisa u kojem je izlazio ... Leteći frkafuljci oko nekih likova inidiciraju kako je riječ o konačnim serijama, a ne beskonačnim ... Donji red likova su oni koji čekaju albume (Pirati su svoga skoro pa dočekali, Svebor i Plamena isto) ... Modra i Netovci su bili stripovi kojih sam se planirao riješiti (i, uglavnom, jesam).

U svakom slučaju, ne znam koliko je vama ovo zabavno, ali meni je to i dobar način da periodički ubijem pola sata i da se poslije prisjećam svog stanja svijesti u nekom vremenu prošlom. I možda da se malo bediram kako se sporo stvari kreću, mijenjaju i završavaju.

Zadnja rečenica dodana kako bih ostao u svojoj trejdmark melankoliji, iako se ni ne osjećam tako loše. :)

0 Comments:

Objavi komentar

<< Home